Αλλαγές / Επιστροφές Προϊόντων

Για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από το zouzounia-kids.gr μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ως προς το μέγεθος, το χρώμα ή το σχέδιο. Η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραλάβει και να ζητήσει αλλαγή μεγέθους, είναι 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

 Για επιστροφές από Ελλάδα, η πρώτη μεταφορά από εσάς προς εμάς είναι δωρεάν και γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική courier. Η κάθε νέα αποστολή επιβαρύνεται με την αρχική τιμή μεταφορικών του προϊόντος. Για επιστροφές από Κύπρο η αποστολή γίνεται με fully tracked courier της επιλογής σας και με δική σας χρέωση μεταφορικών. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο info@zouzounia-kids.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310988206. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα  βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας τους. Επίσης, το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται  με την απόδειξη  που λάβατε με την παραλαβή του.

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email στο info@zouzounia-kids.gr ή τηλεφωνικά στο 2310988206.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και επιλέγει ο ίδιος την Courier.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν, εντός της αρχικής συσκευασίας τους.
Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μέσω Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank!